Drie methodes voor geluk

Voor meer geluk in je leven

Ben jij het zat zoals je leven nu loopt en wil je meer geluk in je leven? Twijfel niet langer en leer met mijn unieke methodes hoe je meer geluk in je leven kunt krijgen, ook op lange termijn. Door de jaren heen, heb ik al veel mensen geholpen. Word jij de volgende?

1 op 1 coaching `My best version!`

In deze 1 op 1 Coaching sessie ontdek je in 8 sessies welke patronen, overtuigingen en conditioneringen je belemmeren om je verder te ontplooien op persoonlijk vlak. Je krijgt inzicht in je valkuilen en sterke kanten. Je nieuwe inzichten helpen je om je valkuilen achter je te laten en je verder te ontwikkelen.

Wil je alles uit je leven halen maar weet je niet hoe?

Wil je weten wat jou tegenhoudt om je doelen te bereiken en daar wat aan doen?

Wil je meer rust, balans en zelfvertrouwen?

Welke personen of gebeurtenissen belemmeren je en weet je ook waarom?

Datum: Op woensdag avond, donderdag (hele dag) of vrijdagavond
Locatie: via Zoom of op locatie in Breukelen
Tijd: 1 uur

Haal het beste uit jezelf!

Online cursus `Leef je gelukkig!`

In de cursus worden de volgende vragen beantwoord: Wat is geluk? Wat maakt een mens gelukkig en welke factoren spelen daarbij een rol? Wat is de waarde van geluk eigenlijk? Wat zijn gelukkige mensen en in hoeverre voldoen gelukkige mensen aan bepaalde eisen? Hoe word je gelukkig? We besteden veel aandacht aan onderwerpen als bewustwording en zelfvertrouwen.

Hoeveel heeft geluk te maken met de eisen die jij aan het leven stelt?

Wanneer is een mens eigenlijk gelukkig?

Hoe eenvoudig of hoe moeilijk is geluk te beïnvloeden?

Dit zijn vragen die op een heldere manier aan de orde komen in de cursus ‘Leef je gelukkig’. Je krijgt een duidelijk overzicht hoe je met veel voldoening kunt leven. In de cursus worden de volgende vragen beantwoord: Wat is geluk? Wat maakt een mens gelukkig en welke factoren spelen daarbij een rol? Wat is de waarde van geluk eigenlijk? Wat zijn gelukkige mensen en in hoeverre voldoen gelukkige mensen aan bepaalde eisen? Hoe word je gelukkig? We besteden veel aandacht aan onderwerpen als bewustwording en zelfvertrouwen. Bij deze cursus krijg je ook een worksheet met veel waardevolle oefeningen.

Wat levert de cursus jou op?

In de cursus worden de voorwaarden, grenzen en mogelijkheden voor jou op een rij gezet zodat je een gelukkig leven kunt leven!

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die er om de één of andere reden aan toe is om eens wat gerichter na te denken over wat een ‘Gelukkig leven’ eigenlijk is en zelfbewuster wilt leven.

Workshop ‘In je eigen kracht staan!’

Wanneer sta jij in je eigen kracht? Hoe voel je je dan? En vooral: hoe kom je daar? De cursus ‘In je eigen kracht’ geeft je antwoord op deze vragen.

In de loop van je leven doe je vele ervaringen op. Sommige daarvan zorgen ervoor dat je jezelf ter bescherming gaat aanpassen: je denkt dan: “Laat maar” waarbij je je verder niet uitspreekt. Je denkt dat het jou niet toekomt. In deze workshop ‘In je eigen kracht’ gaan we door middel van oefeningen en visualisaties je eigen kracht herontdekken. Dit doen we aan de hand van de volgende vragen:

Wat betekent in je eigen kracht staan voor jou?

Wanneer ben je in je eigen kracht?

Wil je op een speelse manier jouw eigen kracht ontdekken?

Locatie: via webinargeek
Inloop: n.t.b.
Tijd: n.t.b.

Leer om structureel uit de bron van je eigen kracht te putten!

Wat anderen zeggen over Corry

Een fantastische coach die met uiterste toewijding en professionaliteit, jou brengt waar je moet zijn.

Dit is de eerste coach die mij echt begrijpt. Ze biedt een goed luisterend oor.

Iemand die snel tot de kern van het probleem komt en jou snel in actie kunt brengen.

Geen abacadabra en vaag gezwets maar simpel en to the point!

Spreekt dit je aan? Of heb je vragen over mijn methodes? Ik hoor graag van je!