Over mij

Wie is Corry?

Jarenlang worstelde ik met wie ik daadwerkelijk ben. Als kind wordt je opgevoed met de normen en waarden van je ouders, leerkrachten en de rest van je nabije omgeving. Dan wordt je geconditioneerd aan wat je zou moeten zijn volgens je ouders of opvoeders. Ikzelf was veelal een braaf kind die schaapachtig naar mijn ouders luisterde. Als je dan volwassen wordt en de gedachten, zienswijze, hobby’s en interesses van je ouders (on)bewust overneemt, dan denk je; ben ik dit? Heb ik wel de juiste keuzes gemaakt in het leven qua opleiding, vrienden en interesses? Of ben ik een echo van mijn opvoeders? Is deze kantoorbaan wel iets voor mij? Past de plaats waar ik ben geboren en getogen nog bij mij? Passen de mensen met wie ik omga wel bij mijn eigen waarden en normen? Op een gegeven moment werd ik depressief en toen dacht ik? Hoe kan het dat ik in een depressie raak? Ik kwam erachter dat ik ver van mijzelf ben vervreemd geraakt en niet meer zo goed wist wie ik was.

Deze vraag wilde ik graag voor mijzelf beantwoorden en ik ben veelal op onderzoek gegaan, doormiddel van studie psychologie, studie life coaching, boeken, workshops en artikelen te lezen hoe je weer ‘jezelf’ kunt worden en daardoor gelukkiger en steviger in het leven kunt staan.

 

“Tijd voor verandering!”

 

Na de HAVO heb ik besloten om HBO Psychologie te gaan studeren en om me te specialiseren in Klinische psychologie. Vooral omdat ik wilde weten hoe ik mijn probleem omtrent mijn depressiviteit en moeheid kon oplossen. Ik wilde mijn ‘oude’ vrolijke en energieke ‘ik’ terug vinden en mij weer gelukkiger in het leven te gaan voelen.

Graag wil ik met mijn kennis en unieke methode andere mensen helpen die ontevreden over hun leven zijn en het gevoel hebben dat ze hun potentie niet hebben bereikt. Vaak komt dit doordat ze jarenlang naar iemand anders standaard hebben geleefd en niet meer weten wat ze zelf willen.

Wat anderen zeggen over Corry

Een fantastische coach die met uiterste toewijding en professionaliteit, jou brengt waar je moet zijn.

Dit is de eerste coach die mij echt begrijpt. Ze biedt een goed luisterend oor.

Iemand die snel tot de kern van het probleem komt en jou snel in actie kunt brengen.

Geen abacadabra en vaag gezwets maar simpel en to the point!

“Haal meer geluk uit je leven!”

 

Ben jij het zat zoals je leven nu loopt en wil je meer geluk in je leven? Twijfel niet langer en leer met mijn unieke methode hoe je meer geluk in je leven kunt krijgen, ook op lange termijn. Door de jaren heen, heb ik al veel mensen geholpen. Word jij de volgende?

Spreekt dit je aan? Of heb je vragen over mijn methodes? Ik hoor graag van je!